lehladakh avontuur trip

Geniet van de Ladakh attracties op een Ladakh Tour

Als u een pure avontuur en adembenemende bergschoonheid wilt ervaren, reist u naar Ladakh, die tot de meest fascinerende attracties van India behoort. Met zijn eigen unieke charme is deze bestemming algemeen bekend als de ‘sneeuwwoestijn’. Het biedt schilderachtige landschappen, sneeuw bedekte bergtoppen, verfrissende boomgaarden, prachtige dalen, prachtige boeddhistische kloosters en spannende avontuurfaciliteiten. Ver weg van de kwetsende menigte van de stad, biedt deze plek vrede en schoonheid in overvloed. Gelegen in de staat Jammu en Kasjmir, trekt het avontuurliefhebbers van verre uit. Het is de beste inzet als u uw pulsraces wilt instellen met avontuurlijke activiteiten zoals rafting, mountainbiken, trekking, bergbeklimmen en kamperen.
Ladakh wordt ingehaald door de boeiende bergen van de Himalaya, Zanaskar, Karokoram en Ladakh. Leh is een belangrijke bestemming van Ladakh, dat ook een beroemde bedevaartplaats voor boeddhisten is.
Ladakh kloosters
Het land van Ladakh is bezaaid met prachtige kloosters waar toeristen uit verschillende delen van de wereld komen. De kloosters zijn een van de belangrijkste hoogtepunten van de Ladakh Tour. Hoewel er verschillende mooie kloosters in Ladakh zijn, is het Hemis-klooster de beroemdste.
Avontuurlijke sporten
Dit betoverende land biedt geweldige mogelijkheden voor avontuurliefhebbers. Toeristen kunnen genieten van kameelsafari, rafting, yak safari, kamperen, trekken en fietsen
Leh Palace
Het is een fascinerende aantrekkingskracht die men moet bezoeken om de glorieuze geschiedenis van deze plek te kennen. Gebouwd in de 17e eeuw, het paleis is een negen verdiepingen tellende structuur. Maar de meeste van zijn appartementen zijn in ruïnes.
Festivals en Beurzen
Het rijke culturele erfgoed van Ladakh is te zien in zijn festivals die uniek en interessant zijn. Sommige van de beroemde festivals zijn Hemis, Dosmoche, Losar, Sundhu Darshan, Ladakh festival en Tak-Tok festival.
Wildlife
Dit is de plek waar u betoverende wilden voorkomt, zoals sneeuw luipaard, churu, yak, ibex, urial, vogels en nog veel meer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *