Met een goede koffer op reis

Met een goede koffer op reis

Met een goede koffer op reis

Het kopen van een koffer kan een lastige klus zijn. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij het kopen van een koffer? Of hoe groot mag je handbagage zijn? In dit artikel bespreken wij de dingen die jou goed van pas kunnen komen bij het aanschaffen van een nieuwe koffer.

Bij het kopen van een koffer moet je als eerst bepalen voor welk doel je de koffer wilt gaan gebruiken. Een handbagage koffer is ideaal voor korte stedentrips, zakenreizen of korte binnenlandse reizen. Helaas zal het formaat van een handbagagekoffer te kort schieten voor een lange of verre vakantie. Een grote koffer is in dat soort situaties geschikter. Hoe groot een handbagage koffer mag zijn lees je straks.

Koffers zijn in twee categorieën in te delen; harde koffers en zachte koffers. Ook dit is een keuze waar je goed over na moet denken. Harde koffers zijn logischerwijs wat steviger en duurzamer. Daar staat tegenover dat harde koffers wat zwaarder zijn. Je kan relatief gezien minder bagage meenemen in harde koffers. Zachte koffers zijn lichter maar daardoor kwetsbaarder.

Hoe groot mag een handbagage koffer zijn?

Wanneer je voor een handbagage koffer gaat moet je rekening houden met de afmetingen. Je wilt niet meemaken dat de koffer uiteindelijk te groot blijkt te zijn, in dat geval betaal je op het vliegveld alsnog de hoofdprijs.

Vliegmaatschappijen hebben gezamenlijk besloten dat de maximale maat van handbagage koffers 55 x 35 x 25 is. Wil je altijd veilig zitten? Kijk dan op de website van de desbetreffende maatschappij. Dan weet je zeker dat je goed zit met het formaat van je koffer.

De beste koffer aanbiedingen

Helaas gaat voor niets de zon op, koffers zijn daarop geen uitzondering. Ben je op zoek naar een goede Samsonite koffer? Dan ben je al snel €150 kwijt. Dat lijkt veel geld maar besef dat een goede stevige koffer jou veel ellende kan besparen. Je moet er niet aan denken dat jouw koffer het tijdens een vakantie begeeft. Ben je op zoek naar een koffer? Kijk dan eens naar een koffer aanbieding. Wanneer je een koffer in de aanbieding koopt scheelt dat al snel enkele tientallen euro’s. Mooi bespaard zo vlak voor de vakantie.

One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *