tips grand canyon rafting water

Tips die u helpen bij het kiezen van een 1-daagse Grand Canyon Rafting Trip

De onderstaande tips kunnen u helpen bij het kiezen van een Grand Canyon float tour die zowel spannend als onvergetelijk zal zijn. Met alle spectaculaire landschappen die voorbij gaan, zijn drijvende tochten eigenlijk een van de beste manieren om de majestueuze schoonheid van het Grand Canyon National Park te zien. U zult echt genieten van een van deze vlotreizen, en u zult een aantal geweldige bezienswaardigheden zien terwijl u op de rivier ontspant.

Allereerst, kies een van de tour bedrijven die meerdere drijvende tour packages aanbieden. Het kiezen van verschillende opties laat u de beste match vinden voor u en uw behoeften. Er zijn twee algemene typen van 1-dag Grand Canyon rafting reizen. De ene is een alleen reis, terwijl het andere type pakket een vliegtuig en een jeeprite combineert met uw rafting-ervaring.
Verschillende touroperators bevatten verschillende voordelen in hun pakketten, dus het is belangrijk om te weten wat er in het tour pakket bij u past. Tenzij u precies weet wat uw float tour omvat, kunt u minder krijgen dan u verwacht. Als dat gebeurt, zal je ervaring niet zo aangenaam zijn als je hoopte. Althans omvatten alle rafting tours al het benodigde materiaal, de diensten van een professionele river pilot, water en lunch.
Draag kleding die geschikt is voor uw vlotterreis. Gedurende de dag wordt het extreem heet, maar het kan in de ochtend en avond heel koud zijn. En u kunt beslissen om een ​​duik in de rivier te nemen, maar zelfs als u niet een goede kans hebt, wordt u nat. Daarom is het belangrijk om een ​​handdoek en een extra klerenwisseling mee te nemen. U dient ook zonnebril, zonnebrandcrème, een hoed en een trui te dragen voor bescherming tegen de zon en de kou.
Vergeet niet om passende schoenen te dragen tijdens uw rafting tour. River sandals zijn het beste omdat je voeten veel van de tijd nat zullen zijn. Er zullen echter verschillende gelegenheden zijn wanneer je boot aan de kant van de rivier landt. U zult dan de gelegenheid hebben om in een of meer kant-canyons te lopen, dus overwegen om een ​​paar wandelschoenen of wandelschoenen te brengen.

Vergelijk de prijzen van verschillende 1-daagse Grand Canyon rafting tours voordat u uw keuze maakt. Omdat ze maar een dag in plaats van een week duren, zijn deze korte rafting veel minder duur dan de langere versies. Het geld dat u bespaart door één van deze kortere vlotreizen te nemen, laat u wat geld voor andere ervaringen terwijl u in de buurt bent.
De ervaring begint wanneer u bij uw hotel opgehaald wordt en naar de rivier wordt gereden. U rijdt comfortabel omdat de motorcoach of van die u naar de rivier brengt, uitgerust zijn met airconditioning en lounge-stoelen, onder andere voorzieningen.

Uw gids zal altijd beschikbaar zijn als u hulp nodig hebt, en hij of zij zal aantonen hoe tenten zijn samengesteld. Tijdens uw canyon rafting tour heb je de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken terwijl je over je ervaringen met de leden van je groep praat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *