Top Rivieren Wild Water Rafting Bestemmingen in de wereld

Rivieren Wild Water Rafting is een Afrikaanse avontuur dat niet met andere kan worden vergeleken. Deze adrenaline aangevuurde gebeurtenis vereist teamwork, evenwicht, kracht, vastberadenheid en een onverschrokken houding. De brullende stroomversnellingen zullen geen genade tonen en het overwinnen van hen is een prestatie die je nooit zal vergeten. Zodra je je hand raakt bij het raften, zal je bijna zeker worden gevuld met de noodzaak om iets groter en beter te overwinnen. Als u een van de opwindende zoekers bent die op zoek zijn naar de beste rafting locaties op de planeet, kijk dan niet verder. Wij presenteren u een aantal van de beste rivierbestemmingen in de wereld.
Colorado:

Sublieme locaties zoals de Arkansas River, de Coloroda River en de Dolores River bieden schilderachtige schoonheid en uitdagende stroomversnelling om voor iedereen te voorzien.

Zambezi Rivier in Zimbabwe:

De majestueuze Victoria Falls zet de toon in voordat je naar de Zambezi gaat om zijn wilde water te overwinnen. Lange, het testen van rapids, zware gradients en veel druk betekenen dat dit alleen voor de ervaren rafter is.

Futaleufu Rivier in Chili:

Chile’s biedt tal van andere activiteiten zoals paardrijden, kajakken en mountainbiken, maar de River Futaleufu is de belangrijkste attractie. Deze gigantische rivier zal uw mettle testen met zijn brullende golven.

Victoria Nile River in Oeganda:

Oeganda is een van de meest spectaculaire Afrikaanse landschappen die elk jaar duizenden toeristen trekken. De Victoria Nile River is echter een van hun prijs edelstenen en biedt de echte whitewater rafting ervaringen.

Oranje Rivier in Zuid-Afrika:

Een ideale familie avontuur, Zuid-Afrika beschikt over schilderachtige schoonheid, prachtig wildlife en spannend rafting op een van de meest bekende rivieren.

Yangtze rivier in China:

De grote bocht van de Yangtze-rivier is uitgegroeid tot een populaire bestemming voor rafters over de hele wereld. De krachtige stroomversnellingen zorgen voor een uitdagende en spannende reis die wordt verbeterd door de prachtige landschappen die u aanbiedt terwijl u door het witte water strijdt.

Magpie River in Canada

Rafting in de intense Magpie River is een ervaring die je nooit zal vergeten. De 80-voet val van deze boom-lijn rivier biedt een uitdaging die je nooit zal vergeten. Heart-pounding snelheid, ademloze druppels en krachtige golven zijn slechts enkele van de dingen die je op deze wilde water zal ervaren.

Australië:

Het verkennen van oude regenwouden langs kronkelende, frisse rivieren is wat u in de Land Down Under kunt verwachten. Wordt beschouwd als een van de ultieme rafting locaties ter wereld, of u nu uit de North Johnstone River of Nymboida River kiest, is uw eetlust voor rafting avontuur zeker tevreden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *